• +40 771 181 960
  • amidentpopesti@gmail.com
[spice_post_slider id=3898]

Faţetele dentare

din ceramică pe suport de zirconiu

De-a lungul decadelor, medicina dentară a evoluat semnificativ, aducând tehnologii noi și tratamente inovatoare pentru a îmbunătăți aspectul și sănătatea dinților. Una dintre cele mai notabile evoluții în estetica dentară este reprezentată de fatetele dentare din ceramică pe suport de zirconiu. Această soluție a devenit extrem de populară datorită rezistenței sale, esteticii superioare și beneficiilor pe care le aduce pacienților.

Ce sunt faţetele dentare din ceramică pe suport de zirconiu?

Fatetele dentare din ceramică pe suport de zirconiu sunt lucrări protetice de înaltă calitate utilizate în stomatologie pentru a corecta imperfecțiunile dentare și a îmbunătăți estetica zâmbetului. Acestea constau în straturi subțiri de ceramică pură, aplicate pe fața frontală a dinților. Ceea ce le diferențiază de alte opțiuni este suportul de zirconiu, o structură de bază foarte rezistentă.

Avantajele fatetelor dentare din ceramică pe suport de zirconiu

Estetică Remarcabilă: Fatetele dentare oferă un aspect natural și impecabil, deoarece ceramica replică cu precizie aspectul smalțului natural al dinților. Acestea sunt personalizate pentru a se potrivi în mod armonios cu forma, culoarea și dimensiunea dinților pacientului.

Durabilitate Excepțională: Suportul de zirconiu este foarte rezistent la forțe de mușcare și uzură, ceea ce face ca faţetele să fie extrem de durabile. Acestea pot rezista ani de zile cu îngrijire adecvată.

Conservarea Țesuturilor Dentare: În comparație cu alte proceduri, precum coroanele dentare, faţetele necesită îndepărtarea unei cantități mai mici de smalț natural. Astfel, acestea păstrează mai mult din structura dentară naturală.

Procedură Minim-invazivă: Aplicarea faţetelor dentare este o procedură minim-invazivă, ceea ce înseamnă că pacienții experimentează un disconfort minim în timpul tratamentului. De obicei, nu este necesară anestezia generală.

Rezistență la Decolorare: Ceramică utilizată în fatetele dentare este rezistentă la decolorare, ceea ce înseamnă că zâmbetul tău va rămâne strălucitor și alb pentru o perioadă mai lungă de timp.

Procesul de aplicare a faţetelor dentare din ceramică pe suport de zirconiu

Consultarea inițială: Înainte de a începe procedura, pacientul se întâlnește cu medicul dentist pentru a discuta obiectivele estetice și a evalua dacă faţetele dentare sunt potrivite pentru el.

Pregătirea dintelui: O mică cantitate de smalț este îndepărtată de pe fața frontală a dinților pentru a face loc faţetelor.

Luarea de amprente: Medicul dentist ia amprente precise ale dinților pentru a crea fatetele personalizate.

Crearea faţetelor: Faţetele dentare sunt fabricate în laboratorul dentar de către tehnicieni specializați, utilizând zirconiu și ceramică de înaltă calitate.

Aplicarea faţetelor: După ce faţetele sunt gata, sunt aplicate pe dinți cu ajutorul unui adeziv dentar special. Ele sunt ajustate pentru a se potrivi perfect.

Finalizarea tratamentului: Orice ajustări finale necesare sunt făcute pentru a asigura confortul și aspectul optim. Pacientul pleacă cu un zâmbet nou și strălucitor.

Faţetele dentare din ceramică pe suport de zirconiu reprezintă o soluție revoluționară în estetica dentară, oferind estetică superioară, durabilitate și conservarea țesuturilor dentare. Acestea au transformat viețile multor pacienți, oferindu-le încredere și un zâmbet frumos. Pentru a afla dacă această opțiune este potrivită pentru dvs., consultați un medic dentist calificat și experimentat. Cu ajutorul acestor proceduri inovatoare, zâmbetul perfect este mai aproape decât oricând.

Amident

Promotie 1 Detartraj 350 lei + 1 Gratis

This will close in 20 seconds

Open chat
Buna,
Te pot ajuta?
Programari 10-17