• 0771 181 960
  • amidentpopesti@gmail.com

Prețurile standard ale clinicii le găsiți în lista următoare:

Pentru mai multe clarificări, va prezentam urmatoarele informații:

În rezolvarea unui caz medical se pot aplica mai multe abordări, conform stadiului științei stomatologice actuale, iar pentru fiecare abordare sunt disponibile mai multe materiale și tehnici. Clinica noastră lucrează cu cele mai bune și mai sigure materiale și tehnici de pe piață.

Abordarea, materialul și tehnica se individualizează pentru fiecare pacient în cadrul „planului de tratament”, elaborat în urma consultației și diagnosticului. Cu această ocazie se poate cunoaște prețul exact al tratamentului.

Orientativ, vă putem da câteva exemple de planuri de tratament, des întâlnite la clinica noastră. Din aceste cazuri medicale concrete, observați că prețul achitat de client este rezultatul manoperei medicului stomatolog, tehnicianului dentar, întrucât majoritatea lucrărilor dentare necesită și concursul acestuia, precum și costul materialelor folosite.

 

CAZUL 1

Pacient cu carie superficială:

TRATAMENT: obturație fotopolimerizabilă.

În clinica noastră realizăm astfel de lucrări dentare cu prețuri în funcție de suprafețele dintelui care sunt tratate.

CAZUL 2

Pacient cu carie profundă și distrucție coronară mare, a cărui rădăcină poate fi salvată:

ETAPE ÎN TATAMENT:

1 Devitalizare, extirpare nerv;

2 Obturație canal;

3 RCR, pivot;

4 Coroană ceramică total fizionomică;

5 Cimentare definitivă coroană;

Costurile variază în funcție de tipul dintelui, monoradicular sau pluriradicular. Spre exemplu, obturația de canal la un dinte monoradicular: este mai ieftină, iar la un pluriradicular este mai scumpă. Preturile pentru toate aceste lucrări le găsiți în lista publicată mai sus.

CAZUL 3

Similar cazului 2, dar rădăcina nu mai poate fi salvată:

ETAPE ÎN TATAMENT:

Extracția dintelui afectat

Construcția protetică

       Varianta I: implantul dentar

                1 Inserarea implantului dentar;

                2 Descoperirea implantului;

                3 Coroana ceramică pe implant, total fizionomică (include capa de vindecare, bontul analog, bontul de transfer, bontul protetic definitiv);

                4 Cimentarea definitivă a coroanei;

               -implantul este o construcție protetică ale cărei costuri sunt greu de evaluat în mod standardizat, întrucât cazurile particulare sunt foarte variate. Sunt dese cazurile în care, pentru a rezista implantul, este necesară adiție de os sau sinus lift. Pentru o evaluare exacta a cazului dvs, vă așteptăm la clinica noastră. Orientativ, vă aducem la cunoștință in lista publicată mai sus preturile unui implant dentar (marca Alfa Bio de exemplu), ale coroanei pe implant, total fizionomice, care la clinica noastră include capa de vindecare, bontul analog, bontul de transfer, bontul protetic definitiv, și celelalte etape.

        Varianta II: puntea dentară: se aplică în cazurile în care osul pacientului nu suportă un implant sau pacientul își dorește această lucrare, iar etapele și costurile sunt asemănătoare cazului 2 prezentat supra, în funcție de numărul de elemente și de complexitatea cazului.

         Varianta III: proteze dentare scheletate cu diferite sisteme de culisare: capse, telescoape, bare dolder, culise, croșete elastice, magneți, ș.a., sau proteze mobile: diferite prețuri, conform materialului și tehnicii folosite.